Tillsammans gör vi skillnad

Ge en gåva

Vi lever alla under samma himmel, men verkligheten ser olika ut. Ge en gåva för alla människors rätt till ett liv i trygghet och möjlighet att ta tillvara sina mänskliga rättigheter. 

Tack för din gåva

Varje människa kan förändra sitt liv

Tillsammans med andra kyrkor, organisationer och tusentals frivilliga arbetar Act Svenska kyrkan långsiktigt mot fattigdom, förtryck och orättvisor och agerar snabbt vid katastrofer. Att ge en gåva är att ge en annan människa ett hopp, en möjlighet och en framtid. Act Svenska kyrkan kämpar för att stärka människor och deras kamp för mat, försörjning, trygghet, utbildning och hälsa.

Tack för din gåva!

BLI MÅNADSGIVARE

Som månadsgivare tar du ställning varje dag för människor som lever i utsatthet. Ditt bidrag gör att akuta insatser kan sättas in snabbare och att långsiktiga planer blir genomförbara. Din gåva räddar liv och skapar framtidstro.

Läs mer om att bli månadsgivare

Ge ett anslag ifrån församlingen

Internationell diakoni och mission ingår i vårt gemensamma uppdrag som kyrka. Att anslå medel till Act Svenska kyrkan i budgeten är ett effektivt sätt att omfamna detta uppdrag och vara delaktig i arbetet för en bättre värld. Årliga anslag från församlingar, pastorat och
stift ger förutsättningar för att arbeta långsiktigt med internationella insatser. Uppmuntra beslutsfattarna i din församling att ge ett anslag i nästa budget! 

Läs mer om hur du gör det här

 

Presenter som verkligen betyder något

I vår gåvoshop hittar du presenter till nära och kära, när du vill ge bort något som verkligen betyder något och som samtidigt räddar liv. Med fina askar, kuvert eller digitala gåvobevis väljer du om du vill förpacka din gåva med mod, hopp eller medmänsklighet. Vad vill du ge?

Köp din present här

 

Ge en gåva till katastrofinsatser

Vid krig, svält och naturkatastrofer finns Act Svenska kyrkan genom sitt globala nätverk ofta snabbt på plats. Det betyder att hjälpen kan sättas in utan fördröjning. Genom en gåva till vårt katastrofarbete är du med och räddar liv.

Läs mer om Act Svenska kyrkans katastrofinsatser och ge en gåva.

Ge en gåva här

 

Testamente

Din testamentsgåva räddar liv, ger trygghet, skapar fred, rättvisa och möjlighet för många människor att bygga en bättre framtid. Genom din gåva, stor som liten, lämnar du ett arv som gör världen lite bättre.

Läs mer här

 

Möt en givare

Gustaf Hellsing

Givare sedan 2003

Räddar liv varje dag

”Det som fick mig att bli månadsgivare var framförallt det långsiktiga perspektiv som Act Svenska kyrkan har. Visst behövs katastrofarbetet också för akut överlevnad, men när en organisation också har många år som tidshorisont i arbetet går det att jobba framgångsrikt med frågor som tar tid, till exempel att förändra inställningen till barnäktenskap, könsstympning, jämställdhet och utbildning. Det känns bra att kunna bidra i så viktiga frågor.”